Individuell vägledning

För dig som upplever problem med stress och spänningstillstånd och vill hitta ett mer

holistiskt, avspänt och hälsobringande sätt att hantera (dig själv i mötet med) vardagen och

livet. En individuell vägledning omfattar minst två träffar och inför första träffen delger du

skriftligt lite bakgrundsinformation utifrån några enkla frågor.

Vid första träffen samtalar vi för att tillsammans se över dina mönster, utmaningar,

förutsättningar, behov, förväntningar och mål. Vid andra sessionen går vi tillsammans

igenom min tolkning med förslag på hur du kan gå vidare med praktiserande och

förhållningssätt i livet. Förslag på upplägg, approach och övningar är anpassat utifrån dina

förutsättningar (fysiskt, mentalt, känslomässigt, energimässigt). Hur många sessioner som

behövs för detta sker i rådgivning och överenskommelse mellan oss båda. Tidigare

erfarenhet av yoga är inte nödvändig för denna vägledning,

Individuell vägledning passar dock även dig som sedan tidigare är bekant med yoga och önskar

stöd i att etablera och/eller vidareutveckla eget yogapraktiserande hemma.


Några elevers reflektioner:

Tack Anna, du är trygg, varm, taktfull och känner in...och det gör att man känner både hur professionell och pedagogisk du är och vilken stor känslo-människa du är. Din lugna röst, stadiga blick och dina egna erfarenheter som du delar med dig av gör att du ger hopp om att kunna börja hantera sig själv lite bättre. Det känns att du brinner för det du gör, att du lever det du gör, och det gör att allt känns så äkta. Jag blev också väldigt överraskad, glad och tacksam över hur du har ringat in mina problem och det med passande övningar som jag direkt kunde ta till mig och förstå syftet med. Det känns som att du kunde läsa av mig på en gång och inte en enda gång höjde på ögonbrynet, och det efter att ha träffat mig en enda gång!! Imponerande på alla sätt!! Kram på dig och Tack för att du finns!! (Mona)


Anna tog emot mig med öppna armar och fick mig direkt att känna mig trygg hos henne. Hon är en väldigt varm och förstående människa med mycket kunskap om både kropp och själ. Hon vill verkligen dela med sig till andra av sin kunskap och det är alla dessa egenskaper som gör henne så speciell. (Andrea)


Jag blev positivt överraskad av att Anna så snabbt kunde ta fram essensen i det jag berättade och föreslå ett program som jag intuitivt kände matchade mina behov, min personlighet och min situation. Blev också förvånad över att programmet så snabbt gav resultat - redan efter någon dag kände jag att jag fick mer energi, kreativitet och glädje. Det ska bli spännande att se hur detta förändrar mitt liv på sikt. (Anne)


Tack Anna för våra två träffar. Det har känts innerligt och nära och jag är glad att jag hittade dig. Jag tycker att våra samtal har gett mig ökad självinsikt och värdefulla tankegångar/verktyg som jag tror kommer att hjälpa mig i min vardag. Stressen i livet för mig bort från mig själv. Du har hjälpt mig att vända blicken tillbaka, till mitt inre där stor vishet bor. Tack fina du! (Stina)


Jag sökte vägledning hos Anna på grund av min stressproblematik. Jag hade tidigare gått kursen Yoga och stresshantering, vilken jag tyckte väldigt mycket om. Jag har träffat Anna enskilt vid två tillfällen. Med utgångspunkt från mig och min problematik har hon hjälpt mig hitta nya rutiner i min vardag som gör att jag känner ett större lugn, en större acceptans, har lättare att slappna av och inte stressar upp mig lika lätt som tidigare. (Anonym)


Anna hjälpte mig vidare på min yogaresa efter avslutad yogakurs  med ett varmt hjärta och stort engagemang, med verktyg och övningar att utföra hemma. Jag kan varmt rekommendera privat session med Anna. (Eva-Lotta Rinsén)